Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/poluare/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 83
Taxa poluare | Informatii utile | Recuperare taxa poluare | Taxei, Mult, Citeşte, Mai, Poluare | taxa auto
sideBarCine poate recupera taxa de poluare?

Persoanele indreptatite sa solicite recuperarea sunt cele care au platit taxa de poluare fie ca sunt persoane juridice sau persoane fizice.

Citeşte mai mult...

 

Modalitate de contractare

Pentru a incheia contractul de asistenta juridica cu noi, nu trebuie sa faceti nici un efort. Venim noi la Dumneavoastra.

Citeşte mai mult...

 

Alte informatii

In ceea ce priveste demersurile Guvernului de a modifica legislatia legata de perceperea taxei auto sau taxei de poluare suntem in masura sa va informam asupra urmatoarelor aspecte:

Citeşte mai mult...

 

Descrierea procedurii de recuperare

Primul pas pentru demararea procedurii de recuperare a taxei de poluare este trimiterea unei cereri de rambursare a taxei platite la organul fiscal unde s-a efectuat initial plata taxei de inmatriculare. Termenul in care Administratia financiara este obligata sa raspunda este de 45 de zile confom Codului de Procedura Fiscala.

Citeşte mai mult...

 

Cat costa?

Pentru reprezentarea Dumneavoastra in vederea recuperarii taxei auto (taxa de poluare) percepem un onorariu de reprezentare de 297 RON.

Citeşte mai mult...

 

Formular de contact rapid???